Olasz Sportruházat (macron - errea - givova)

 MACRON

Az olasz Macron Sportruházati cég székhelye Crespellano ( BO ). A cég egyik európai vezetője az aktív sportruházat gyártóinak. A Macron sportruházatnak három fő üzletága van: 

   -teamwear - ruházati cikkek és kiegészítők profi és amatőr csapatoknak (labdarúgás , kosárlabda, röplabda , baseball, kézilabda , kispályás foci , futás);

   -merchandising - hivatalos készletek , szabadidő ruházati cikkek és kiegészítők a támogatói Macron szponzorált klub;

   -leisurewear - sport inspirálta ruházat azok számára , akik szeretnének viselni Macron ruhákat viselni a pályán kívül is.

A Macron a minőségi termékek , a magas színvonalú szolgáltatások és a sportolók igényeinek értelmezése terén végzett kiváló munkájának köszönheti sikereit.

 

 

 erreasport

ERREA

Az 1988-ban alapított olasz Errea Sport cég sportruházat gyártására szakosodott, és elismert vezető márka nemzeti és nemzetközi szinten.

A saját gyártás és a saját grafikai tervező részleg kombinációja miatt az Errea képes megfelelni az egyéni ügyfelek, profi csapatok, és sportklubok igényeinek. A kiváló minőség és a szolgáltatások széles skálája eredményezte azt, hogy az  Errea számtalan profi klub szponzorává válhatott Olaszország és a világ leghíresebb csapatainál.

 

 logo png 2015

GIVOVA

A Givova egy 2008 májusában alapított, fiatal olasz professzionális sportruházati márka. A Givova termékköréhez tartoznak a nívós labdarúgó, kosárlabda, röplabda és kézilabda felszerelések (mezek, melegítők), valamint egyre növekvő mértékben a szabadidő ruházat is.

Calcio kitt givova2

 

BEMUTATÓ TEREM

Göcsej Üzletház

8900 Zalaegerszeg, Tompa út. 1-3. II. em.

Kern Lajos, Erdélyi Adrienn

Telefon: +36 92 311 362, +36 20 927 1991, +36 20 226 6255

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől  -  Péntekig: 10.00  -  12.00   és  14.00   -  16.00 óráig

Szombat, Vasárnap:  zárva

Nyitvatartási időn kívül a megadott telefonszámokon előzetes egyeztetést kérünk.

 

Cég történet

Work hard, play harder.  Dolgozz keményen, játssz keményebben.

2015   A MACRON belép a futás világába. Franca Fiacconi felügyelete alatt és tanácsai segítségével a MACRON létrehozza futás portfolióját. A MACRON termékei egyesítik a világ Top futóit és a szenvedélyes amatőr futókat.     
2014       A másik nagy cél: egy saját Macron stadion. Ez az első alkalom a futball történetében, hogy egy olasz cég a nevét adta egy angol klub stadionjának. Hála a Bolton Wanderers FC -nek, a Bolton stadion most Macron Stadionnak hívják.
2010    A " Macron Store " projekt elindult - egyedi piac létrehozása a teljes körű MACRON termékeknek, a csapatsportok, a szabadidő, és a kiegészítők részére. Ez a hely, ahol a hivatásos sportolók, amatőr rajongók, és a klubok is megtalálhatják a MACRON minőségi termékeit.
   
2007       A stabil növekedés tükröződik egy új hely iránti igényben : Macron új irodát nyit , és bővül: felveszi termékei közé rögbit, kézilabdát és a kispályás focit.
1994             A folyamatos munka eredményeként a cég jelentős növekedést ért el, átköltözött Crespellanoba ( BO), ahol van elég hely az összes tevékenységét egy fedél alatt folytatni: koncepció kialakítás, tervezés, prototípusok készítése és forgalmazása, sportruházat készítés baseball, kosárlabda, röplabda és futball sportágaknak.               
1981        A MACRON ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A hírneve növekszik, különösen a saját márkának, a gyártási, és a közvetlen értékesítésnek köszönhetően. A MACRON szakterülete a technikai sportruházat gyártása klubok és egyéni sportolók részére.
1971   Ebben az évben alapították MACRON sportmárkát Bolognában és megkezdték tevékenységüket, mint az olasz kizárólagos forgalmazója egyes amerikai baseball márkáknak.