Cég történet

Work hard, play harder.  Dolgozz keményen, játssz keményebben.

2015   A MACRON belép a futás világába. Franca Fiacconi felügyelete alatt és tanácsai segítségével a MACRON létrehozza futás portfolióját. A MACRON termékei egyesítik a világ Top futóit és a szenvedélyes amatőr futókat.     
2014       A másik nagy cél: egy saját Macron stadion. Ez az első alkalom a futball történetében, hogy egy olasz cég a nevét adta egy angol klub stadionjának. Hála a Bolton Wanderers FC -nek, a Bolton stadion most Macron Stadionnak hívják.
2010    A " Macron Store " projekt elindult - egyedi piac létrehozása a teljes körű MACRON termékeknek, a csapatsportok, a szabadidő, és a kiegészítők részére. Ez a hely, ahol a hivatásos sportolók, amatőr rajongók, és a klubok is megtalálhatják a MACRON minőségi termékeit.
   
2007       A stabil növekedés tükröződik egy új hely iránti igényben : Macron új irodát nyit , és bővül: felveszi termékei közé rögbit, kézilabdát és a kispályás focit.
1994             A folyamatos munka eredményeként a cég jelentős növekedést ért el, átköltözött Crespellanoba ( BO), ahol van elég hely az összes tevékenységét egy fedél alatt folytatni: koncepció kialakítás, tervezés, prototípusok készítése és forgalmazása, sportruházat készítés baseball, kosárlabda, röplabda és futball sportágaknak.               
1981        A MACRON ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A hírneve növekszik, különösen a saját márkának, a gyártási, és a közvetlen értékesítésnek köszönhetően. A MACRON szakterülete a technikai sportruházat gyártása klubok és egyéni sportolók részére.
1971   Ebben az évben alapították MACRON sportmárkát Bolognában és megkezdték tevékenységüket, mint az olasz kizárólagos forgalmazója egyes amerikai baseball márkáknak.