Olasz Sportruházat (macron - errea - givova)

 MACRON

Az olasz Macron Sportruházati cég székhelye Crespellano ( BO ). A cég egyik európai vezetője az aktív sportruházat gyártóinak. A Macron sportruházatnak három fő üzletága van: 

   -teamwear - ruházati cikkek és kiegészítők profi és amatőr csapatoknak (labdarúgás , kosárlabda, röplabda , baseball, kézilabda , kispályás foci , futás);

   -merchandising - hivatalos készletek , szabadidő ruházati cikkek és kiegészítők a támogatói Macron szponzorált klub;

   -leisurewear - sport inspirálta ruházat azok számára , akik szeretnének viselni Macron ruhákat viselni a pályán kívül is.

A Macron a minőségi termékek , a magas színvonalú szolgáltatások és a sportolók igényeinek értelmezése terén végzett kiváló munkájának köszönheti sikereit.

 

 

 erreasport

ERREA

Az 1988-ban alapított olasz Errea Sport cég sportruházat gyártására szakosodott, és elismert vezető márka nemzeti és nemzetközi szinten.

A saját gyártás és a saját grafikai tervező részleg kombinációja miatt az Errea képes megfelelni az egyéni ügyfelek, profi csapatok, és sportklubok igényeinek. A kiváló minőség és a szolgáltatások széles skálája eredményezte azt, hogy az  Errea számtalan profi klub szponzorává válhatott Olaszország és a világ leghíresebb csapatainál.

 

 logo png 2015

GIVOVA

A Givova egy 2008 májusában alapított, fiatal olasz professzionális sportruházati márka. A Givova termékköréhez tartoznak a nívós labdarúgó, kosárlabda, röplabda és kézilabda felszerelések (mezek, melegítők), valamint egyre növekvő mértékben a szabadidő ruházat is.

Calcio kitt givova2

 

BEMUTATÓ TEREM

Göcsej Üzletház

8900 Zalaegerszeg, Tompa út. 1-3. II. em.

Kern Lajos, Erdélyi Adrienn

Telefon: +36 92 311 362, +36 20 927 1991, +36 20 226 6255

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől  -  Péntekig: 10.00  -  12.00   és  14.00   -  16.00 óráig

Szombat, Vasárnap:  zárva

Nyitvatartási időn kívül a megadott telefonszámokon előzetes egyeztetést kérünk.